Wat is een aanlevergebruiker?

Met een aanlevergebruiker wordt een persoon bedoelt die alleen bonnen/facturen via de mobiele app of in de Zenvoices portal aanlevert.

Wat zijn de maandelijkse kosten voor een aanlevergebruiker?

Voor aanlevergebruiker worden geen kosten in rekening gebracht.

Rechten van een standaard aanlevergebruiker

Een aanlevergebruiker heeft hoogstens de volgende rechten in Zenvoices:

• Pagina's

• Pagina's | Dashboard

• Pagina's | Uploaden & inlezen

• Pagina's | Uploaden & inlezen | Documenten een dagboek toewijzen

• Pagina's | Uploaden & inlezen | Documenten inlezen

• Pagina's | Uploaden & inlezen | Documenten verplaatsen naar een andere administratie

• Pagina's | Uploaden & inlezen | Documenten verwijderen

• Mobiele app

• Mobiele app | Documenten versturen

Hoe maak ik een aanlevergebruiker aan?

Een aanlevergebruiker kan eenvoudig aangemaakt worden door de standaard rol 'Aanleveraar' toe te wijzen aan een gebruiker.

Hoe bepaal ik tot welke administraties een aanlevergebruiker toegang heeft?

In het tabblad 'Administratierechten' kun je voor een aanlevergebruiker instellen tot welke administratie deze toegang heeft. Als je dit wilt aanpassen dan schakel je de optie 'Administratie rechten overnemen van gebruikersrollen' uit. Hierna kun je bepalen tot welke administraties de aanlevergebruiker toegang heeft:

Let op: wanneer een gebruiker meer rechten krijgt toegewezen door de beheerder, dan wordt deze automatisch beschouwd als een volledige gebruiker en worden er maandelijkse kosten voor deze gebruiker in rekening gebracht. Bij twijfel kan er via de kolom 'Betaalde gebruiker' geraadpleegd worden of er bij de specifieke gebruiker meer/betaalde rechten zijn toegewezen. Het laden van dit kolom kan conform verwachting langer duren dan gebruikelijk.