Facturen en boekingen autoriseren
Gebruik
Autoriseren met de app voor Android en iOS

Hoe kan ik facturen autoriseren met de Zenvoices app voor Android & iOS?

Nik Schuiling avatar
Geschreven door Nik Schuiling
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De informatie in dit artikel heeft betrekking op Premium administraties met de aanvullende module Autorisatiemanagement.

Als autorisator kan je met de Zenvoices app voor Android en iOS facturen die ter beoordeling voor je klaarstaan bekijken en autoriseren. Hierbij kan je opmerkingen toevoegen en eventuele bijlagen raadplegen.

App downloaden

Hoe werkt het autoriseren met de app?

1. Na het starten van de app dien je in te loggen. Door 'Ingelogd blijven' aan te vinken log je de volgende keer automatisch in.

2. In het 'Autorisatie' scherm wordt een overzicht van te autoriseren boekingen weergegeven. De oudste boekingen worden bovenaan getoond. Je kan boekingen zoeken en filteren op status.

3. Open een boeking om deze te bekijken en te autoriseren.

Hoe geef ik als beheerder een autorisator toegang tot de app?

Ga in Zenvoices naar Beheer / Omgeving / Gebruikers en wijs de rol 'Autorisator' toe aan de gebruiker of wijs handmatig de rechten 'Mobiele app / Boekingen autoriseren' toe aan de gebruiker. Hierna kan de gebruiker inloggen in de app en facturen autoriseren.