GetConnectoren bijwerken in AFAS

De informatie in dit artikel heeft betrekking op Premium administraties.

Volg onderstaande stappen om de GetConnectoren bij te werken in een AFAS omgeving:

1. Download hier de laatste versie van de GetConectoren.

2. Ga in AFAS naar Algemeen / Uitvoer / Beheer / GetConnector.

3. Klik op 'Importeren' en importeer de bijgewerkte GetConnectoren.

4. Ga naar Algemeen / Beheer / App Connector, open 'Zenvoices', controleer of alle GetConnectoren nog toegevoegd zijn aan de App Connector en voeg eventueel nieuwe GetConnectoren toe aan de App Connector door op 'Nieuw' te klikken.