Hoe kan ik de kolommen van gegevensoverzichten wijzigen?

Lees hoe je de kolommen van gegevensoverzichten kan wijzigen en vastzetten naar je eigen voorkeur

Nik Schuiling avatar
Geschreven door Nik Schuiling
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De informatie in dit artikel heeft betrekking op Premium administraties.

Met de 'Veldkiezer' kan je de kolommen die zichtbaar zijn wijzigen:

Positie & breedte van kolommen wijzigen

Ook is het mogelijk om de positie van kolommen te wijzigen of de breedte van een kolom te wijzigen door met je muis te slepen.

Onthouden instellingen

De instellingen worden automatisch opgeslagen op je apparaat. De instellingen van onderstaande gegevensoverzichten worden per administratie opgeslagen:

• Boekingen (alle overzichten)

• Autorisatie

Alle overige instellingen worden per omgeving opgeslagen. Na het afsluiten van je webbrowser blijven de instellingen bewaard.

Let op: kolominstellingen bij 'Uploaden & inlezen' worden niet opgeslagen.

Trefwoorden: veldkies