Beheer van je administratie(s) en omgeving
Wijzigen van de grootboekrekening omschrijving taal van Exact Online
Wijzigen van de grootboekrekening omschrijving taal van Exact Online

Lees hier hoe je voor Exact Online administraties de taal instelt voor de omschrijving van de grootboekrekeningen

Jörg Linschoten avatar
Geschreven door Jörg Linschoten
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De informatie in dit artikel heeft betrekking op Premium administraties.

Let op: deze instelling is uitsluitend beschikbaar voor Exact Online administraties.

Met deze instelling bepaal je in welke taal de omschrijvingen van grootboekrekeningen getoond zullen worden in Zenvoices.

Voor het wijzigen van de taal waarin de omschrijvingen van je grootboekrekeningen getoond worden ga je naar Beheer / Omgeving / Administraties. Klik vervolgens op 'Administratie wijzigen'.

Kies onder de tab 'Exact Online' in het rolmenu de taal van je voorkeur. Na het wijzigen van deze instelling dien je de stamgegevens van de administratie opnieuw te synchroniseren.