Bij het koppelen met Exact Online dien je rekening te houden met de volgende aandachtspunten:

• De Exact Online gebruiker dient voldoende rechten te hebben in Exact Online om een koppeling te kunnen realiseren. Ga hiervoor in Exact Online naar 'Stamgegevens / Gebruikers / Controlelijst: Rechten' en klik op 'Rechten' bij 'Monitor' om rechten te wijzigen.

• Alleen bestanden met de volgende extensies worden meegezonden naar Exact Online: .pdf, .jpg, .jpeg, .png, .gif en .bmp.

• Raadpleeg deze informatie over dubbele factuurnummer herkenning.

Raadpleeg de veelgestelde vragen per boekhoudpakket voor meer informatie.

Overzicht van ondersteunde functies

• Meerdere administraties koppelen via één boekhoudpakket koppeling: Ja

• Boekingsdocument uploaden: Ja, meerdere mogelijk

• Maximale boekingsdocument grootte: 7 MB (voor NL/BE administraties geldt een limiet van 25 MB)

• Archieflink bij boeking: Ja

• G-rekening ondersteuning: Ja

• Transitorisch boeken: Ja

• Project ondersteuning: Ja

• Kostenplaats/kostendrager ondersteuning: Ja

• Valuta ondersteuning: Ja

• Betalingsreferentie: Ja

• Datum invoeren in boekingsregel: Ja

• Boekjaar/periode ondersteuning: Ja

• Autorisatie: Blokkeren voor betaling: Ja

• Autorisatie: Auditrapport bijwerken tijdens autorisatie: Ja

• Betalen: Betalingsconditie ondersteuning: Ja, de vervaldatum wordt bepaald o.b.v. de betalingsconditie

• Purchase to pay: Ja

• Niet aftrekbare btw %/ Privégebruik % inzien en wijzigen: Ja (alleen Belgische administraties)