Hoe kan ik makkelijk de facturen die komende week gaan vervallen betalen?
Hoe kan ik makkelijk de facturen die komende week gaan vervallen betalen?
Nik Schuiling avatar
Geschreven door Nik Schuiling
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De informatie in dit artikel heeft betrekking op Premium administraties met de aanvullende module Betalen.

1. Maak een nieuwe betaalopdracht aan en klik op 'Openstaande facturen selecteren'.

2. Vul bij peildatum de datum van de laatste dag van de week in.

3. Selecteer de optie 'Alleen vervallen facturen tonen'.

Het overzicht toont nu alle facturen die op de peildatum vervallen zullen zijn. Selecteer alle facturen om deze over te nemen in betaalopdracht.