Deze melding heeft betrekking op het factuurnummer wat al gebruikt is in AFAS, waardoor de boeking niet verwerkt kan worden

Om dit op te lossen dien je een aantal instellingen in AFAS aan te passen:

1. Ga in AFAS naar Algemeen / Inrichting / Nummerinstellingen / Tellers

2. Selecteer het juiste dagboek en periode

3. Klik op het tabblad 'Reeksen'

4. Dubbelklik op de reeks

5. Vul bij huidige waarde het laatste factuurnummer in

De boeking kan nu alsnog geëxporteerd worden.

Let op: het AFAS factuurnummer is het boekstuknummer in Zenvoices. Raad pleeg dit artikel voor meer informatie.