Om documenten automatisch te downloaden en weer te geven op een tweede scherm zijn de volgende instellingen noodzakelijk:

Zenvoices instellingen

Klik op je profielfoto rechts boven in Zenvoices en ga naar 'Mijn instellingen'. Vink vervolgens de optie 'Automatisch een PDF downloaden wanneer een document weergegeven wordt' aan:

Browserinstellingen

Chrome

In onderstaande video laten we zien welke instellingen in Chrome hiervoor noodzakelijk zijn. Klik met je rechtermuisknop op het bestand zodra deze gedownload is om 'Altijd openen met systeemviewer' in te schakelen.

Firefox

Hier werkt het nagenoeg hetzelfde, hier dient in Firefox onder 'Instellingen/ Algemeen/ Toepassingen' onderstaande geselecteerd te worden:

Edge

Schakel 'PDF-bestanden altijd downloaden' in door onderstaande link in te geven in de adresbalk van je browser: 'edge://settings/content/pdfDocuments?search=pdf'.

Klik met je rechtermuisknop op het bestand zodra deze gedownload is om 'Altijd openen met systeemviewer' in te schakelen.