Bij 'Uploaden & inlezen' kan je documenten handmatig uploaden door op 'Documenten uploaden' te klikken. In het pop-up venster dat verschijnt kies je het gewenste dagboek en vervolgens sleep je de bestanden naar het venster of klik je op de button 'Selecteer bestanden' om handmatig bestanden te selecteren.

ZIP-bestanden worden automatisch uitgepakt na het uploaden. Hierbij wordt voor elk bestand in het ZIP-archief een los document aangemaakt.

Tip: maak een ZIP-bestand als je grote hoeveelheden bestanden wilt uploaden. Het uploaden zal hierdoor aanzienlijk sneller verlopen.

UBL facturen

Voor UBL facturen wordt vaak zowel een .xml bestand als .pdf bestand aangeleverd. Om deze als 1 document te verwerken tot boeking is het vereist dat de bestandsnaam voor de extensie gelijk is (bijvoorbeeld: naam.pdf &naam.xml). Voor juiste verwerking moeten deze bestanden in een ZIP-bestand worden aangeleverd, zodat Zenvoices kan herkennen dat de bestanden bij elkaar horen. Je kan meerdere UBL facturen combineren in één ZIP-bestand, zolang de bestandsnamen uniek zijn en de bestandsnaam van de UBL gelijk is aan die van de meegezonden PDF.

Maximale bestandsgrootte