Boeken van facturen en bonnen
Opmerkingen toevoegen aan boekingen

De informatie in dit artikel heeft betrekking op Premium administraties.

Door gebruikers kunnen opmerkingen toegevoegd worden aan boekingen. Dit kan zowel in het scherm 'Boeking wijzigen' als in scherm 'Boeking details' (raadplegen d.m.v. vergrootglas). Opmerkingen zijn vervolgens zichtbaar in het 'Boeking details' venster onder het tabblad 'Opmerkingen':

In de boekingsoverzichten is zichtbaar hoeveel opmerkingen geplaatst zijn per boeking:

Gebruikers taggen

Door een @ te typen in het opmerking veld kunt u een gebruiker selecteren om te taggen:

Een getagte gebruiker ontvangt automatisch een melding per e-mail met een link naar de boeking.

In een opmerking genoemde gebruikers toegang geven tot boekingen

Wanneer een genoemde gebruiker nog geen toegang heeft tot de boeking, dan wordt in de web portal een waarschuwing weergegeven bij het plaatsen van de opmerking.

image

Gebruikers die genoemd worden in een opmerking van een boeking krijgen vanaf nu toegang tot de betreffende boeking. Dit houdt in dat ze de boeking kunnen weergeven en terugvinden in hun archief. De toegang van een gebruiker kan ingetrokken worden door de opmerkingen waarin hij/zij genoemd is te verwijderen.

Let op dat de gebruikers die genoemd kunnen worden in opmerkingen niet gewijzigd zijn door deze wijziging. Deze wijziging heeft betrekking op autorisatoren die alleen rechten hebben te autoriseren en geautoriseerde boekingen te raadplegen.

Gebruikersrechten

De volgende gebruikersrechten zijn instelbaar:

N.B. opmerkingen die toegevoegd zijn tijdens factuur autorisatie kunnen niet verwijderd worden.