Installatiehandleiding IIS certificaat
Meer dan een week geleden bijgewerkt
  1. Open op de server Uitvoeren en typ ‘mmc’. Dit opent de Microsoft Management Console.

2. Open het menu ‘Bestand’, klik op ‘Module toevoegen / verwijderen’.

3. Selecteer ‘Certificaten’ in het linker scherm en klik op [Toevoegen].

4. Selecteer in het volgende scherm: ‘Computer account’ en klik op [Volgende].

5. In het dialoogvenster Computer selecteren, selecteert u ‘Lokale computer’. Klik nu op [Voltooien].

6. In het venster: ‘Modules toevoegen of verwijderen’ klikt u op [OK].

7. Open het pad naar: ‘Certificaten | Persoonlijk | Certificaten’.

8. Kies ‘Actie | Alle Taken | Importeren..’

9. Klik in de wizard op ‘Volgende’.

10. Klik op [Bladeren…] en navigeer naar de map waar de certificaten staan.

11. Kies in het dialoogvenster: ‘Openen’ in plaats van X.509-certificaat, voor Personal Information Exchange(*.pfx).

12. Open het certificaat: ‘Zenvoices tenant server.pfx’. Neem contact op met Zenvoices support om dit certificaat op te vragen.

13. Klik op [Volgende].

14. Voer het wachtwoord in voor de pfx: ‘Zenvoices’.

15. Klik twee keer op [Volgende] en dan op [Voltooien].

Het certificaat is nu geïnstalleerd en gereed voor gebruik.