Hoe kan ik een verwijderde administratie herstellen?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wanneer een administratie ongewenst is verwijderd, kan deze actie hersteld worden met het gebruikersrecht 'Verwijderde administraties herstellen'.

Let op:

• Alleen verwijderde administraties minder dan 30 dagen geleden kunnen hersteld worden.

• Met dit gebruikersrecht kan de gebruiker alle verwijderde administraties zien, ongeacht administratietoegangsrechten.

• Als de boekhoudpakket koppeling van de administratie ook verwijderd is, wordt deze na het terugzetten van de administratie hersteld.

Gebruikersrecht toevoegen

Ga naar Beheer / Omgeving / Rollen en kies voor de knop 'Wijzigen'.
Indien je dit recht alleen wil toewijzen bij een specifieke gebruiker, ga dan naar Beheer / Omgeving / Gebruikers en kies dan voor de knop 'Rechten wijzigen'.

Vink dan het volgende veld aan: 'Verwijderde administraties herstellen'.

Verwijderde administraties herstellen

Ga naar Beheer / Omgeving / Administraties en kies rechtsboven voor de knop Verwijderde administraties. Selecteer in het overzicht de betreffende administratie(s) en herstel deze via de Bulkactie linksboven.