Door tags aan entiteiten toe te voegen, kunnen deze gegroepeerd worden. Zo kunnen er bijv. groepen geformuleerd worden voor 'Telecom', 'Inkoop', 'Huisvesting' en 'Autokosten'. Momenteel zijn tags alleen beschikbaar voor de entiteit 'Relaties'.

Inrichting

Voor het aanmaken van tags ga je naar Beheer / Administratie / Tags. Klik op 'Nieuwe tag' en voer een naam in en kies de entiteit waar deze voor van toepassing is.

Ga vervolgens naar Beheer / Administratie / Relaties en selecteer één of meerdere relaties waar je de tag voor wilt toevoegen. Kies bij de 'Bulkactie' voor 'Tag toevoegen/verwijderen' en selecteer de aangemaakte tag, kies 'Toevoegen' en sla dit op.

Toepassingen

1. Door tags toe te voegen als voorwaarde bij automatiseringsregels, kunnen getagde relaties volledig automatisch geboekt worden.
  2. Door relatietags toe te voegen als voorwaarde in de autorisatie, kunnen gegroepeerde relaties eenvoudig aan autorisatoren toegekend worden.