In dit artikel vind je een overzicht van de gebruikersrechten die bestaan voor het betalen van facturen:

• Betalingen / Begunstigde rekeningnummers (IBAN's) wijzigen: bepaalt of een gebruiker IBAN's kan wijzigen in betaalopdrachten. Zonder dit recht wordt het IBAN uit de crediteur stamgegevens overgenomen in een betaalopdracht zonder dat deze gewijzigd kan worden.
  • Betalingen / Handmatig betalen: bepaalt of een gebruiker handmatig betalingen kan toevoegen aan een betaalopdracht en of een gebruiker de betaalbedragen van facturen kan wijzigen.
  • Betalingen / Handmatige betalingen registreren bij boekingen: bepaalt of een gebruiker in het Boeking details scherm handmatig betalingen kan registreren bij boekingen.
  • Betalingen / Nog niet geautoriseerde boekingen betalen: bepaalt of een gebruiker (nog) niet geautoriseerde boekingen als betaling op kan nemen in een betaalopdracht.
  • Pagina's / Beheer / Administratie / Bankrekeningen: bepaalt of een gebruiker bankrekeningen kan aanmaken, wijzigen en verwijderen.
  • Pagina's / Betalingen / Betaalopdrachten / Archief: bepaalt of een gebruiker toegang heeft tot het archief met uitgevoerde betaalopdrachten.
  • Pagina's / Betalingen / Betaalopdrachten / Concepten: bepaalt of een gebruiker toegang heeft tot concept betaalopdrachten.
  • Pagina's / Betalingen / Betaalopdrachten / Concepten / Uitvoeren: bepaalt of een gebruiker concept betaalopdrachten kan uitvoeren, d.w.z. een betaalbestand kan laten genereren.