Hoe importeer ik een betaalbestand bij mijn bank?

De informatie in dit artikel heeft betrekking op Premium administraties met de aanvullende module Betalen.

Als je een betaalopdracht uitvoert, dan wordt een verzamelbetaling bestand gegenereerd en gedownload in je browser. Dit bestand kan je vervolgens uploaden in je online bankomgeving om de betalingen daadwerkelijk uit te voeren.

Log in bij je bank nadat het betaalbestand gedownload is in Zenvoices en upload het bestand. Waar je deze optie kan vinden verschilt per bank. Deze optie heet doorgaans 'Verzamelbetalingen importeren'. Neem contact op met je bank als je deze optie niet kan vinden.