Met Zenvoices verwerk je facturen en bonnen sneller en makkelijker in je boekhoudpakket.  Bekijk onderstaande video voor een impressie.

Facturen en bonnen komen per e-mail, scan, upload of via de smartphone app (beschikbaar voor iOS en en Android) binnen in je beveiligde Zenvoices omgeving. Hier kan je de facturen per stuk of in bulk selecteren om te verwerken tot een automatisch boekingsvoorstel. Na goedkeuring van het boekingsvoorstel wordt deze verwerkt in je boekhoudpakket.

Zenvoices ondersteunt inkoopfacturen, bonnetjes en verkoopfacturen.

Lees hier in welke bestandsformaten documenten kunnen worden aangeleverd.

Bekijk onze Koppelingen pagina voor een actueel overzicht van de boekhoudpakketten waarmee kan worden gekoppeld.

Administraties, dagboeken, periodes, crediteuren, debiteuren, valuta, betalingscondities, btw-codes en grootboekrekeningen worden automatisch opgehaald uit je boekhoudpakket. Crediteuren en debiteuren maak je eenvoudig aan vanuit Zenvoices. Overige stamgegevens worden beheerd in je boekhoudpakket en automatisch gesynchroniseerd.

Zenvoices biedt tevens als aanvullende module een oplossing voor:

Autorisatie

Met deze betaalde module worden zowel eenvoudige digitale goedkeuringsprocessen als ook complexe varianten met meerdere niveaus en voorwaarden ondersteund. Lees er hier meer over.

Bestellingen & facturen matchen

In deze betaalde module kunnen bestellingen/inkooporders uit het boekhoud- of ERP-pakket automatisch worden gematched met inkoopfacturen. Deze module is niet voor ieder boekhoudpakket beschikbaar. Lees er hier meer over.

Betalen

Met deze betaalde module kunnen betaalopdrachten aangemaakt en geëxporteerd worden als een SEPA verzamelbetaling bestand (PAIN.001). De aangemaakte betaalbestanden kunnen worden geïmporteerd door alle bekende banken. Lees er hier meer over.