Met Zenvoices verwerk je facturen en bonnen sneller en makkelijker in je boekhoudsysteem.

Facturen en bonnen komen per e-mail, scan, upload of via de smartphone app (beschikbaar voor iOS en en Android) binnen in je beveiligde Zenvoices omgeving. Hier kan je de facturen per stuk of in bulk selecteren om te verwerken tot een automatisch boekingsvoorstel. Na goedkeuring van het boekingsvoorstel wordt deze verwerkt in je boekhoudpakket.

Zenvoices biedt je optioneel een overzichtelijke workflow voor het autoriseren van facturen. Zowel eenvoudige autorisatieprocessen als ook complexe varianten met meerdere niveaus en voorwaarden worden ondersteund. Autorisatie kan plaatsvinden via de webportal en/of mobiele app.

Zenvoices ondersteunt inkoopfacturen, bonnetjes en verkoopfacturen.

Documenten kunnen aangeleverd worden in diverse bestandsformaten. Bekijk onze Koppelingen pagina voor een actueel overzicht van de ondersteunde bestandsformaten.

Administraties, dagboeken, periodes, crediteuren, debiteuren, valuta, betalingscondities, btw-codes en grootboekrekeningen worden automatisch opgehaald uit je boekhoudpakket. Crediteuren en debiteuren maak je eenvoudig aan vanuit Zenvoices. Overige stamgegevens worden beheerd in je boekhoudpakket en automatisch gesynchroniseerd.