Document weergave

De informatie in dit artikel heeft betrekking op Premium administraties.

De document weergave biedt de mogelijkheid om diverse soorten documenten weer te geven in Zenvoices. In dit artikel vind je meer informatie over de mogelijkheden van de document weergave.

Ondersteunde documenten

De weergave van onderstaande documenten wordt ondersteund:

• PDF

• Afbeeldingen

• Word

• Excel

• E-mailberichten

Weergave aanpassen

Via de werkbalk is het mogelijk om weergave van documenten naar wens aan te passen. Het is onder andere mogelijk om te zoomen, te roteren en de weergave layout in te stellen.

Tekst kopiëren en plakken in boekingsvelden

In het boekingsscherm is het mogelijk om tekst te kopiëren en te plakken in boekingsvelden. Raadpleeg dit artikel voor meer informatie.

Document downloaden

Met de rood gemarkeerde knoppen uit onderstaande afbeelding is het mogelijk om documenten te downloaden. In het boekingsscherm is het aanvullend mogelijk om een document inclusief auditrapport te downloaden (rechtse knop).