Let op: Zenvoices Lite exporteert het XML-bestand via e-mail. Sla deze lokaal op om deze vervolgens te kunnen uploaden in 7x24.

• Na het aanmelden op https://www.secure.7x24.nl/Inloggen.html maak je in 7x24 een Snelkoppeling aan van 'Factuur in'. Ga daarvoor naar Boekhouden / Mutaties / Mutaties invoeren / Factuur in en klik op onderstaand symbool.
  • Ga via het tabblad Snelkoppelingen naar 'Factuur in'.
  • Klik op 'UBL Factuur importeren'.
  • Selecteer het dagboek waar de kosten op geboekt dienen te worden.
  • Klik op 'UBL Factuur importeren' en selecteer het opgeslagen bestand.
  • Klik op 'Importeren'.
  • Controleer de gegevens. Velden zoals totaal bedrag, omschrijving en btw worden gevuld.
  • Wanneer de relatie nog niet bekend is, wordt deze automatisch aangemaakt.
  • Klik op 'Volgende', hierna wordt de datum en het factuurnummer getoond.
  • Vul een betalingstermijn in en klik op 'Volgende'.
  • Klik op 'Opslaan'