• Na het aanmelden op login.asperion.nl ga je naar het tabblad 'E-mail instellingen' van de 'Ondernemingsgegevens'.
  • Hier is het unieke @asperionmail.nl mailadres te raadplegen.
  • Dit e-mailadres dient ingevoerd te worden bij de boekhoudpakket koppeling in Zenvoices Lite (Beheer / Omgeving / Boekhoudpakket koppelingen).

Gebruik:

• Ingestuurde documenten zijn te raadplegen onder de knop 'Scans verwerken'.
  • Wanneer de relatie nog niet bekend is, kan deze hier aangemaakt worden.
  • Velden zoals factuurdatum, factuurnummer, bedrag incl. btw en btw worden automatisch gevuld.
  • Controleer de gegevens en klik op 'Registeren' om de boeking af te ronden.