1. Na het aanmelden op login.asperion.nl ga je naar het tabblad 'E-mail instellingen' van de 'Ondernemingsgegevens'.
  2. Hier is het unieke @asperionmail.nl mailadres te raadplegen.
  3. Wanneer dit e-mailadres genoteerd wordt bij de boekhoudpakket koppeling die je in Zenvoices hebt gemaakt (Beheer / Omgeving / Boekhoudpakket koppeling), zal de boeking automatisch in Asperion verschijnen.
  4. Ingestuurde documenten zijn te raadplegen onder de knop 'Scans verwerken'.
  5. Wanneer de relatie nog niet bekend is, kan deze hier aangemaakt worden.
  6. Velden zoals factuurdatum, factuurnummer, bedrag incl. btw en btw worden automatisch gevuld.
  7. Controleer de gegevens en klik op 'Registeren' om de boeking af te ronden.