• Het XML- en PDF-bestand worden apart opgeslagen in je CASHWeb-account in de submap 'efactuur'.

• Wanneer in de 'crediteuren-parameters' de rubriek 'automatisch verwerken' aangevinkt is, zullen facturen waar een KvK-nummer of btw-nummer op staat automatisch verwerkt kunnen worden worden.

• Via Financieel / E-facturering / Inlezen inkoopfacturen kunnen facturen ingelezen worden waar geen KvK-nummer of btw-nummer van bekend is.