CASHWeb: Hoe ontvang en verwerk ik UBL facturen in CASHWeb?

In dit artikel lees je welke stappen je dient te doorlopen in CASHWeb om UBL facturen te verwerken

Jörg Linschoten avatar
Geschreven door Jörg Linschoten
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Met Zenvoices Lite kun je facturen en bonnen automatisch en realtime omzetten in een UBL factuur voor verwerking in je boekhoudpakket.

Instellingen:

Gebruik:

• Het XML- en PDF-bestand worden apart opgeslagen in je CASHWeb-account in de submap 'efactuur'.

• Wanneer in de 'crediteuren-parameters' de rubriek 'automatisch verwerken' aangevinkt is, zullen facturen waar een KvK-nummer of btw-nummer op staat automatisch verwerkt kunnen worden worden.

• Via Financieel / E-facturering / Inlezen inkoopfacturen kunnen facturen ingelezen worden waar geen KvK-nummer of btw-nummer van bekend is.