• Na het aanmelden op https://www.muis.nl/inloggen/ ga je naar het tabblad 'Financieel'. Klik op 'UBL Cloud' en 'Inkoopfacturen'.
  • Hier kan UBL Cloud geactiveerd worden, is dat al eerder geactiveerd, dan is hier is het unieke @ublcloud.nl mailadres te raadplegen.
  • Dit e-mailadres dient ingevoerd te worden bij de boekhoudpakket koppeling in Zenvoices Lite (Beheer / Omgeving / Boekhoudpakket koppelingen).

Gebruik:

• Ingestuurde documenten zijn te raadplegen onder Financieel / UBL Cloud / Inkoopfacturen (of verkoopfacturen).
  • Klik op 'Fiatteren'.
  • Klik op 'Tonen'.
  • Wanneer de relatie nog niet bekend is, kan deze hier aangemaakt worden.
  • Velden zoals factuurdatum, factuurnummer, bedrag incl. btw en btw worden automatisch gevuld.
  • Controleer de gegevens en klik op 'OK' om de boeking af te ronden.