• Na het aanmelden op https://rompslomp.nl/login ga je naar 'Schoenendoos' en klik rechts op 'E-mail instellen'.
  • Hier kan een uniek @schoenendoos.rompslomp.nl mailadres aangemaakt worden. Is deze al aangemaakt, dan vind je deze terug onder het kopje 'Bestanden e-mailen'.
  • Dit e-mailadres dient ingevoerd te worden bij de boekhoudpakket koppeling in Zenvoices Lite (Beheer / Omgeving / Boekhoudpakket koppelingen).

Gebruik:

• Ingestuurde documenten zijn te raadplegen onder de knop 'Schoenendoos'.
  • Klik op 'Boek in'.
  • Wanneer de relatie nog niet bekend is, kan deze hier aangemaakt worden.
  • Velden zoals factuurdatum, factuurnummer, bedrag incl. btw en btw worden automatisch gevuld.
  • Controleer de gegevens en klik op 'Maak uitgave aan' om de boeking te maken.