1. Na het aanmelden op https://rompslomp.nl/login ga je naar 'Schoenendoos' en klik rechts op 'E-mail instellen'.
  2. Hier kan een uniek @schoenendoos.rompslomp.nl mailadres aangemaakt worden. Is deze al aangemaakt, dan vind je deze terug onder het kopje 'Bestanden e-mailen'.
  3. Wanneer dit e-mailadres genoteerd wordt bij de boekhoudpakket koppeling die je in Zenvoices hebt gemaakt (Beheer / Omgeving / Boekhoudpakket koppeling), zal de boeking automatisch in Rompslomp verschijnen.
  4. Ingestuurde documenten zijn te raadplegen onder de knop 'Schoenendoos'.
  5. Klik op 'Boek in'.
  6. Wanneer de relatie nog niet bekend is, kan deze hier aangemaakt worden.
  7. Velden zoals factuurdatum, factuurnummer, bedrag incl. btw en btw worden automatisch gevuld.
  8. Controleer de gegevens en klik op 'Maak uitgave aan' om de boeking te maken.