Archief
Hoe kan ik een back-up van het archief maken?

Lees hier hoe je zelf een back-up kan maken van het archief

De informatie in dit artikel heeft betrekking op Premium administraties.

Raadpleeg het boekingenarchief en klik op de knop 'Archief downloaden'. Deze functionaliteit is alleen beschikbaar voor archiefstukken waar een financiële boeking voor gemaakt is.

Filtermogelijkheden & download links

• Selecteer de administratie(s) waarvan de documenten gedownload dienen te worden. Hier kunnen meerdere administraties geselecteerd worden.

• Selecteer het dagboek type. Hier kan zowel het inkoop- als het verkoopdagboek geselecteerd worden.

• Stel een filter in op het boekjaar bij 'Boekjaar vanaf' en 't/m' (bijv. vanaf 2019 t/m 2019) of selecteer een factuurdatum bij 'Factuurdatum vanaf' en 't/m' (bijv. 01-01-2020 t/m 31-01-2020).

• Indien gewenst kunnen de bestanden inclusief auditrapport geëxporteerd worden.

• Wanneer het Zenvoices wachtwoord is ingevoerd, zullen één of meerdere download links per e-mail verstuurd worden. De download link(s) zijn tot 14 dagen na ontvangst van de e-mail beschikbaar.

• De documenten worden verzameld in één of meerdere ZIP-bestanden.

Let op

• Het filter 'Boekjaar' kan alleen gebruik worden bij boekhoudpakketten die dit veld ondersteunen, zoals Exact Online, King en Exact Boekhoud Gemak en Multivers.

• Ook wanneer je gebruik maakt van Single Sign On (SSO), is de invoer van een wachtwoord verplicht, deze is via Beheer / Omgeving / Gebruikers te raadplegen/te wijzigen.

Rechten

• In de gebruikersrechten dient 'Archief downloaden' aangevinkt te zijn om een back-up te kunnen maken.