Raadpleeg het archief en klik op de knop 'Archief downloaden':

Filtermogelijkheden & download links

• Selecteer de administratie(s) waarvan de documenten gedownload dienen te worden. Hier kunnen meerdere administraties geselecteerd worden.
  • Selecteer het dagboek type. Hier kan zowel het inkoop- als het verkoopdagboek geselecteerd worden.
  • Stel een filter in op het boekjaar bij 'Boekjaar vanaf' en 't/m' (bijv. vanaf 2019 t/m 2019) of selecteer een factuurdatum bij 'Factuurdatum vanaf' en 't/m' (bijv. 01-01-2020 t/m 31-01-2020).
  • Indien gewenst kunnen de bestanden inclusief auditrapport geëxporteerd worden.
  • Nadat akkoord is gegeven voor de kosten en het Zenvoices wachtwoord is ingevoerd, zullen één of meerdere download links per e-mail verstuurd worden. De download link(s) zijn tot 14 dagen na ontvangst van de e-mail beschikbaar.
  • De documenten worden verzameld in één of meerdere ZIP-bestanden.

Let op: het filter 'Boekjaar' kan alleen gebruik worden bij boekhoudpakketten die dit veld ondersteunen, zoals Exact Online, King en Unit4 Multivers.

Prijzen & facturatie

• Raadpleeg Beheer / Omgeving / Abonnement voor een overzicht van de geldende tarieven.
  • Facturatie vindt plaats bij reguliere facturering en wordt berekend per boeking.

Rechten

• In de gebruikersrechten dient 'Archief downloaden' aangevinkt te zijn om een back-up te kunnen maken.