Visma eAccounting: Hoe ontvang en verwerk ik UBL facturen in Visma eAccounting?
Visma eAccounting: Hoe ontvang en verwerk ik UBL facturen in Visma eAccounting?

In dit artikel lees je welke stappen je dient te doorlopen in Visma eAccounting om UBL facturen te verwerken

Jörg Linschoten avatar
Geschreven door Jörg Linschoten
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Met Zenvoices Lite kun je facturen en bonnen automatisch en realtime omzetten in een UBL factuur voor verwerking in je boekhoudpakket.

Let op: voor elke E-invoice die ontvangen wordt, worden door Visma eAccounting kosten in rekening gebracht.

Instellingen:

• Na het aanmelden op https://eaccounting.vismaonline.com dien je AutoInvoice te activeren. Via Apps / Visma Autoinvoice kan je deze functie te activeren.

• Via Instellingen / Bedrijf dient 'E-invoices ontvangen' aangevinkt te worden.

Gebruik:

• Nieuwe E-invoices worden getoond bij Inkoop / Inkoopfacturen / Concept.

• Klik op 'Open'.

• Nieuwe crediteuren worden automatisch aangemaakt.

• De gewenste grootboekrekening kan geselecteerd worden.

• Klik op 'Boek' om de boeking af te ronden.