Let op: voor elke E-invoice die ontvangen wordt, worden door Visma eAccounting kosten in rekening gebracht.

Instellingen:

• Na het aanmelden op https://eaccounting.vismaonline.com dien je AutoInvoice te activeren. Via Apps / Visma Autoinvoice kan je deze functie te activeren.

• Via Instellingen / Bedrijf dient 'E-invoices ontvangen' aangevinkt te worden.

Gebruik:

• Nieuwe E-invoices worden getoond bij Inkoop / Inkoopfacturen / Concept.

• Klik op 'Open'.

• Nieuwe crediteuren worden automatisch aangemaakt.

• De gewenste grootboekrekening kan geselecteerd worden.

• Klik op 'Boek' om de boeking af te ronden.