• Na het aanmelden op https://web.snelstart.nl/login ga je naar 'Inkopen'.
  • Facturen en bonnen worden door middel van een API koppeling met Zenvoices Lite geplaatst in SnelStart Online. Nieuwe boekingen zijn vet gedrukt.
  • Wanneer de relatie nog niet bekend is, kan deze hier aangemaakt worden.
  • Velden zoals factuurdatum, factuurnummer, bedrag incl. btw en btw worden automatisch gevuld.
  • Controleer de gegevens en klik op 'Dit klopt zo' om de boeking af te ronden.

Let op: bij de boekhoudpakketkoppeling in Zenvoices wordt gevraagd om o.a. het KvK-nummer van de administratie in te geven. Dit nummer is noodzakelijk voor juiste verwerking.