1. Na het aanmelden op https://web.snelstart.nl/login ga je naar 'Inkopen'.
  2. Facturen en bonnen worden door middel van een API koppeling geplaatst in SnelStart Online. Nieuwe boekingen zijn vet gedrukt.
  3. Wanneer de relatie nog niet bekend is, kan deze hier aangemaakt worden.
  4. Velden zoals factuurdatum, factuurnummer, bedrag incl. btw en btw worden automatisch gevuld.
  5. Controleer de gegevens en klik op 'Dit klopt zo' om de boeking af te ronden.

Let op: bij de boekhoudpakketkoppeling in Zenvoices wordt gevraagd om o.a. het KvK-nummer van de administratie in te geven. Dit nummer is noodzakelijk voor juiste verwerking.