Let op: Zenvoices Lite exporteert het XML-bestand en PDF-bestand via e-mail. Sla deze lokaal op om deze vervolgens te kunnen uploaden in Reeleezee.

Gebruik:

• Na het aanmelden op https://apps.reeleezee.nl/ ga je naar Inbox / Inkoopfacturen.

• Klik op 'Uploaden', kies het opgeslagen bestand en klik op 'Uploaden'.

• Klik op de boeking.

• Controleer de gegevens. Velden zoals totaal bedrag, omschrijving en btw worden gevuld.

• Wanneer de relatie nog niet bekend is, wordt deze automatisch aangemaakt.

• Klik op 'Boek' om de boeking af te ronden.