Let op: Zenvoices Lite exporteert het XML-bestand en PDF-bestand via e-mail. Sla deze lokaal op om deze vervolgens te kunnen uploaden in Reeleezee.

Gebruik:

• Na het aanmelden op https://apps.reeleezee.nl/ ga je naar Inbox / Inkoopfacturen.
  • Klik op 'Uploaden', kies het opgeslagen bestand en klik op 'Uploaden'.
  • Klik op de boeking.
  • Controleer de gegevens. Velden zoals totaal bedrag, omschrijving en btw worden gevuld.
  • Wanneer de relatie nog niet bekend is, wordt deze automatisch aangemaakt.
  • Klik op 'Boek' om de boeking af te ronden.