InformerOnline: Hoe ontvang en verwerk ik UBL facturen in InformerOnline?
InformerOnline: Hoe ontvang en verwerk ik UBL facturen in InformerOnline?

In dit artikel lees je welke stappen je dient te doorlopen in InformerOnline om UBL facturen te verwerken

Jörg Linschoten avatar
Geschreven door Jörg Linschoten
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Met Zenvoices Lite kun je facturen en bonnen automatisch en realtime omzetten in een UBL factuur voor verwerking in je boekhoudpakket.

Instellingen:

• Na het aanmelden op https://secure.informer.eu/ ga je via Instellingen / Stamgegevens naar 'E-mail instellingen'.

• Hier kan een uniek e-mailadres gegenereerd worden voor het ontvangen van documenten.

• Dit e-mailadres dient ingevoerd te worden bij de boekhoudpakket koppeling in Zenvoices Lite (Beheer / Omgeving / Boekhoudpakket koppelingen).

Gebruik:

• Ingestuurde documenten zijn te raadplegen onder de knop 'Uitgaven'.

• Door op 'te verwerken' te klikken worden de te verwerken documenten getoond.

• Velden zoals factuurdatum, factuurnummer, bedrag incl. btw en btw worden automatisch gevuld.

• Controleer de gegevens en klik op 'Opslaan' om de boeking af te ronden.

Trefwoorden: Informer