• De XML- en PDF-bestanden welke door Zenvoices Lite gegenereerd zijn, worden geplaatst in het 'Digitaal archief'.
  • Zenvoices Lite verstuurd de factuur als UBL, waardoor dit geen credits kost in e-Boekhouden.nl.
  • Selecteer de factuur en door middel van de rechter muisknop kan deze ingevoerd worden als mutatie.
  • Indien gewenst kunnen nieuwe relaties bij het invoeren van het boekstuk aangemaakt worden.
  • Controleer de gegevens en klik op 'Opslaan'.