e-Boekhouden.nl: Hoe ontvang en verwerk ik UBL facturen in e-Boekhouden.nl?
e-Boekhouden.nl: Hoe ontvang en verwerk ik UBL facturen in e-Boekhouden.nl?

In dit artikel lees je welke stappen je dient te doorlopen in e-Boekhouden.nl om UBL facturen te verwerken

Jörg Linschoten avatar
Geschreven door Jörg Linschoten
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Met Zenvoices Lite kun je facturen en bonnen automatisch en realtime omzetten in een UBL factuur voor verwerking in je boekhoudpakket.

Instellingen:

Gebruik:

• De XML- en PDF-bestanden welke door Zenvoices Lite gegenereerd zijn, worden geplaatst in het 'Digitaal archief'.

• Zenvoices Lite verstuurd de factuur als UBL, waardoor dit geen credits kost in e-Boekhouden.nl.

• Selecteer de factuur en door middel van de rechter muisknop kan deze ingevoerd worden als mutatie.

• Indien gewenst kunnen nieuwe relaties bij het invoeren van het boekstuk aangemaakt worden.

• Controleer de gegevens en klik op 'Opslaan'.