• De XML- en PDF-bestanden welke door Zenvoices Lite gegenereerd zijn, worden geplaatst in het 'Digitaal archief'.

• Zenvoices Lite verstuurd de factuur als UBL, waardoor dit geen credits kost in e-Boekhouden.nl.

• Selecteer de factuur en door middel van de rechter muisknop kan deze ingevoerd worden als mutatie.

• Indien gewenst kunnen nieuwe relaties bij het invoeren van het boekstuk aangemaakt worden.

• Controleer de gegevens en klik op 'Opslaan'.