Via Beheer / Omgeving / Instellingen kan op omgevingsniveau per kanaal ingesteld worden of er notificaties verstuurd dienen te worden. De beschikbare kanalen zijn:

• Web portal (app.zenvoices.com)
  • E-mail (e-mailadres van gebruiker)
  • Mobiele app (Andriod/iOS)*

*Versie 2.0.34 of hoger vereist. Wanneer je uitgelogd bent, zullen notificaties niet getoond worden.

De volgende notificaties kunnen aan- of uitgeschakeld worden:

• Genoemd in een opmerking (direct nadat een opmerking geplaatst is)
  • Nieuw te autoriseren boeking (direct nadat de boeking aangeboden wordt aan de autorisator)
  • Autorisatieoverzicht (vaste tijd)

Per gebruiker kan hiervan afgeweken worden door via 'Mijn instellingen' naar het tabblad 'Notificaties' te gaan en wijzigingen door te voeren.