Via Beheer / Omgeving / Instellingen kan op omgevingsniveau per kanaal ingesteld worden of er notificaties verstuurd dienen te worden. De beschikbare kanalen zijn:

• Web portal (app.zenvoices.com)
  • E-mail (e-mailadres van gebruiker)
  • Mobiele app

Let op: mobiele app notificaties zijn nog niet beschikbaar, maar kunnen al wel ingesteld worden.

De volgende notificaties kunnen aan- of uitgeschakeld worden:

Per gebruiker kan hiervan afgeweken worden door via 'Mijn instellingen' naar het tabblad 'Notificaties' te gaan en wijzigingen door te voeren.