Kan je notificatie instellingen aanpassen?

In dit artikel lees je hoe en waar je notificatie instellingen kan aanpassen

Jörg Linschoten avatar
Geschreven door Jörg Linschoten
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De informatie in dit artikel heeft betrekking op Premium administraties.

Via Beheer / Omgeving / Instellingen kan op omgevingsniveau per kanaal ingesteld worden of er notificaties verstuurd dienen te worden. De beschikbare kanalen zijn:

• Web portal (app.zenvoices.com)

• E-mail (e-mailadres van gebruiker)

• Mobiele app (Android/iOS)*

*Versie 2.0.34 of hoger vereist. Wanneer je uitgelogd bent, zullen notificaties niet getoond worden.

De volgende notificaties kunnen aan- of uitgeschakeld worden:

• Genoemd in een opmerking (direct nadat een opmerking geplaatst is)

• Nieuw te autoriseren boeking (direct nadat de boeking aangeboden wordt aan de autorisator)

• Autorisatieschema aangemaakt/gewijzigd

• Gebruiker aangemaakt/gewijzigd

• Rol aangemaakt/gewijzigd

Per gebruiker kan hiervan afgeweken worden door via 'Mijn instellingen' naar het tabblad 'Notificaties' te gaan en wijzigingen door te voeren. De notificatie instellingen bij 'Mijn instellingen' overschrijven de omgeving instellingen.

Ontvang je geen push notificaties?

• Raadpleeg in de Zenvoices app voor Android/iOS in het menu Instellingen. Hier kan je nagaan welke push notificaties ingeschakeld zijn (dit kan tevens in de portal via Mijn instellingen / Notificaties).

• Raadpleeg de instellingen van je mobiele telefoon aangaande berichtgeving en controleer of 'Sta berichtgeving toe' (iOS) geactiveerd is of dat er geen meldingen geblokkeerd worden in de app-instellingen (Android).

• Log de app uit en log weer opnieuw in.