Twinfield: Hoe ontvang en verwerk ik UBL facturen in Twinfield?
Twinfield: Hoe ontvang en verwerk ik UBL facturen in Twinfield?

In dit artikel lees je welke stappen je dient te doorlopen in Twinfield om UBL facturen te verwerken

Jörg Linschoten avatar
Geschreven door Jörg Linschoten
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Met Zenvoices Lite kun je facturen en bonnen automatisch en realtime omzetten in een UBL factuur voor verwerking in je boekhoudpakket.

Let op: Zenvoices Lite exporteert het XML-bestand en PDF-bestand via e-mail. Sla deze lokaal op om deze vervolgens te kunnen uploaden in Twinfield.

Gebruik:

• Ga in Twinfield naar 'Inkoop' en sleep de e-factuur naar de tegel 'Facturen slepen en neerzetten of bladeren' of klik op deze tegel op 'Bladeren' om te bladeren in bestanden.

• Vervolgens geeft Twinfield een melding dat de bestanden worden verwerkt.

• Vervolgens kunnen de ingelezen facturen worden gecontroleerd en verwerkt.