Let op: Zenvoices Lite exporteert het XML-bestand en PDF-bestand via e-mail. Sla deze lokaal op om deze vervolgens te kunnen uploaden in Twinfield.

Gebruik:

• Ga in Twinfield naar 'Inkoop' en sleep de e-factuur naar de tegel 'Facturen slepen en neerzetten of bladeren' of klik op deze tegel op 'Bladeren' om te bladeren in bestanden.
  • Vervolgens geeft Twinfield een melding dat de bestanden worden verwerkt.
  • Vervolgens kunnen de ingelezen facturen worden gecontroleerd en verwerkt.