1. Na het aanmelden op https://secure.informer.eu/ ga je via Instellingen / Stamgegevens naar 'E-mail instellingen'.
  2. Hier kan een uniek e-mailadres gegenereerd worden voor het ontvangen van documenten.
  3. Wanneer dit e-mailadres genoteerd wordt bij de boekhoudpakket koppeling die je in Zenvoices hebt gemaakt (Beheer / Omgeving / Boekhoudpakket koppeling), zal de boeking automatisch in InformerOnline verschijnen.
  4. Ingestuurde documenten zijn te raadplegen onder de knop 'Uitgaven'.
  5. Door op 'te verwerken' te klikken worden de te verwerken documenten getoond.
  6. Velden zoals factuurdatum, factuurnummer, bedrag incl. btw en btw worden automatisch gevuld.
  7. Controleer de gegevens en klik op 'Opslaan' om de boeking af te ronden.