• Na het aanmelden op https://secure.informer.eu/ ga je via Instellingen / Stamgegevens naar 'E-mail instellingen'.
  • Hier kan een uniek e-mailadres gegenereerd worden voor het ontvangen van documenten.
  • Dit e-mailadres dient ingevoerd te worden bij de boekhoudpakket koppeling in Zenvoices Lite (Beheer / Omgeving / Boekhoudpakket koppelingen).

Gebruik:

• Ingestuurde documenten zijn te raadplegen onder de knop 'Uitgaven'.
  • Door op 'te verwerken' te klikken worden de te verwerken documenten getoond.
  • Velden zoals factuurdatum, factuurnummer, bedrag incl. btw en btw worden automatisch gevuld.
  • Controleer de gegevens en klik op 'Opslaan' om de boeking af te ronden.