Let op: Zenvoices Lite exporteert het XML-bestand en PDF-bestand via e-mail. Sla deze lokaal op om deze vervolgens te kunnen uploaden in AFAS Profit.

Instellingen:

• Ga in AFAS Profit naar Algemeen / Inrichting / Integratie-instellingen / Integratiesoort.
  • Klik op 'Nieuw' en selecteer de administratie.
  • Voer bij Integratiesoort 'E-factuur inkoop' in.
  • Voer het dagboek in en de omschrijving voor de journaalpost.
  • Klik op 'Voltooien'.

Gebruik:

• Ga vervolgens in AFAS Profit naar Financieel / Crediteur / E-factuur.
  • Klik op 'Nieuw' om facturen in te lezen.
  • Zoek de locatie waar de het XML- en PDF-bestand opgeslagen zijn en selecteer de map.
  • Vink 'Direct verwerken e-factuurregels' aan om deze direct na het inlezen te verwerken.
  • Klik op 'Voltooien'.
  • Via 'Eigenschappen' kunnen de details geraadpleegd worden.
  • Selecteer de regel en klik op 'Verwerken e-factuurregels' om deze verwerken.

Raadpleeg voor meer informatie de instructievideo van AFAS Profit.