De Autorisatie module biedt een overzichtelijke workflow voor het digitaal goedkeuren van facturen. Zowel eenvoudige autorisatieprocessen als ook complexe geautomatiseerde varianten met meerdere medewerkers, niveaus en voorwaarden worden ondersteund. Autorisatie kan plaatsvinden via de webportal en/of mobiele app, waardoor inzicht en snelle doorlooptijd maximaal wordt gefaciliteerd.

Autorisatie is een aanvullende module die per administratie ingeschakeld kan worden.

Functies en mogelijkheden

De Autorisatie module biedt de volgende functies en mogelijkheden:

Module inschakelen

Ga naar Beheer / Administratie / Autorisatieschema's en klik op 'Nieuw autorisatieschema' om de module in te schakelen.

Prijsinformatie

Raadpleeg Beheer / Omgeving / Abonnement voor de geldende tarieven van deze module.