Voor aanleveraars die een ontvangstbevestiging wensen te ontvangen voor documenten die per mail aan het @to-zenvoices.com mailadres verstuurd zijn, kan 'Ontvangstbevestiging verzenden' aangevinkt worden. In Beheer / Omgeving / Administraties kan deze functie worden in- of uitgeschakeld door te klikken op 'Wijzigen' in het het tabblad 'Voorkeuren'.

Let op: dit is een administratie instelling en geldt voor alle aanleveraars. Ontvangstbevestigingen worden alleen verstuurd voor documenten die per e-mail zijn aangeleverd.

Is deze functie ingeschakeld, maar ontvang je geen e-mail? Raadpleeg dan ons artikel over de aanleverlimieten of geblokkeerde aanleveraars.